begeleiding van persoonlijke groei

Mijn rol

Een korte toelichting op mijn logo en de gebruikte afbeeldingen op deze website die weergeven hoe ik mijn rol zie ten opzichte van diegene die ik mag begeleiden en ondersteunen. De naam Bewustwording+ is gekozen omdat dit de essentie van mijn werk weerspiegelt, wat het oplevert. Het plusteken staat ervoor dat ik naast bewustwording meer bied zoals oprechte en persoonlijke aandacht. Ik kan daarbij vasthoudend zijn en ook wel eens confronterend, altijd gericht op het proces en niet naar de persoon.

De afbeeldingen van de paaltjes en wegwijzers geven aan hoe ik mijn rol als begeleider zie. Die is namelijk vooral het bieden van veiligheid om het eigen pad te kiezen in het veranderproces. Zodat je alle vrijheid hebt om een eigen keuze te maken zonder het risico op verdwalen.

Contact

Mail of bel mij wanneer je meer informatie wenst of een afspraak wilt maken. Ik maak graag tijd voor je. Je kunt me rechtstreeks mailen via onderstaand mailadres of dit contactformulier gebruiken. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Normaal gesproken reageer ik binnen 2 werkdagen, als dit niet het geval is dan is er wellicht iets verkeerd gegaan. Neem in dat geval s.v.p. nog eens contact op. Tot snel!