begeleiding van persoonlijke groei

Rust in hoofd en lijf

in 5 stappen naar jouw gewenste resultaat

Dit programma raad ik aan wanneer jij al meerdere grote of ernstige gebeurtenissen of veranderingen hebt meegemaakt in jouw leven. Leeftijd hoeft daarbij niet leidend te zijn, kan wel een indicatie geven. De problematiek speelt meestal al een hele tijd en heeft zich behoorlijk vastgezet in jouw gedrag. Het uit zich in jouw manier van denken, voelen en doen. Meestal zijn er ook al lichamelijke effecten. Je hebt vaak meerdere fysieke en mentale klachten. Je loopt duidelijk vast, wellicht heb je al eens een burn-out gehad of zit deze eraan te komen.

Voor jou heb ik het OCP maatwerkprogramma Rust in hoofd en lijf ontworpen. Dit programma is zeer compleet in opbouw en in de door mij geboden ondersteuning en biedt jou het volgende:

 • snelle opstart van het OCP coaching traject (kan binnen 1 week)
 • 2 verdiepingssessies van elk 2 uur met maximaal 1 week ertussen
 • Gemiddeld 8 bijsturingsessies van 1,5 – 2 uur elke 2 tot 3 weken. De planning in afstemming met jouw en mijn agenda
 • Een persoonlijk geluidsfragment toegestuurd na de 2e sessie
 • Een logboek format om jouw observaties in te noteren.
 • Een notitieboekje voor de snelle aantekeningen tussendoor (indien gewenst)
 • Alle vervolgafspraken zijn in afstemming met jou, we gaan zo snel of langzaam als jij wenst
 • Doorlooptijd ongeveer 4-5 maanden, uiteraard afgestemd op jouw omstandigheden
 • Tussentijds coach-calls als jij daar behoefte aan hebt
 • Het afrondend gesprek met adviezen en tips om jouw groei en ontwikkeling door te laten gaan zoals jij dat wenst, ook nadat het coaching traject beëindigd is.

Investering

De investering voor dit zeer complete maatwerkprogramma is € 1.800 incl. BTW

Betaling in 2 termijnen: bij start van het programma € 900 en voor de 6e sessie € 900

Indien je ineens wil betalen, is de investering € 1.770. Je bespaart € 30.

Garantie

Mocht jij na de 2e sessie besluiten af te zien van het OCP traject dan stoppen we ermee en betaal ik je het bedrag terug onder aftrek van de twee 1e sessies t.w.v. € 400.

Toelichting op de 5 stappen: Rust in hoofd en lijf

De allerbelangrijkste stap!

Deze stap gaat vooraf en is vaak de moeilijkste stap.

Dat is namelijk wanneer jij tot de conclusie komt dat je zo niet verder kunt/wilt. Dat het zo niet langer gaat. Je bent intens vermoeid en zit slecht in je vel. Of je weet dat dit er weer aan zit te komen indien je geen actie onderneemt. Je wil weer de regie over je eigen leven en gelukkig zijn. Wellicht een nieuwe fase inslaan op dit moment in je leven waarbij jij op een positieve manier gebruik maakt van al je levenservaring en kennis. Je wil RUST.

Stap 1 – vanaf hier wordt het makkelijker

Je belt of mailt mij voor een kennismakingsafspraak/intake gesprek. Ik stuur jou het persoonlijk analyse instrument. Hiermee breng jij in kaart in welke mate jij last hebt van jouw perfectionistisch gedrag. Want jij zult niet de eerste zijn die nog niet zeker is of er wel sprake is van perfectionisme.

Stap 2 – het kennismakingsgesprek / intake

In dit gesprek geef ik meer uitleg over perfectionisme en hoe het aan te pakken. Aan het einde van dit gesprek ontvang jij mijn persoonlijke terugkoppeling, o.a. met betrekking tot welk maatwerkprogramma ik adviseer.

Stap 3 – twee verdiepingssessies ter introductie van de methode en aanpak

Deze sessies duren elk ongeveer 2 uur en worden gepland met maximaal 1 week ertussen. Aan het einde van de 2e sessie heb jij jouw gewenste resultaat van de coaching kort en bondig geformuleerd.

Stap 4 – vervolgsessies

De ervaring leert dat gemiddeld 8 vervolgsessies nodig zijn om jou het gewenste resultaat te laten bereiken.

Stap 5 – tussentijdse coach-calls

Als jij tussen de sessies door merkt dat je niet vooruit gaat, dat je iets blijft bezighouden of dwars zit, kun je contact met mij opnemen voor een coach-call. Zodat jij weer snel op de rit zit en er geen kostbare tijd verloren gaat in het wachten tot de volgende afspraak.

Mensen die stonden waar jij nu staat

Contact

Mail of bel mij wanneer je meer informatie wenst of een afspraak wilt maken. Ik maak graag tijd voor je. Je kunt me rechtstreeks mailen via onderstaand mailadres of dit contactformulier gebruiken. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Normaal gesproken reageer ik binnen 2 werkdagen, als dit niet het geval is dan is er wellicht iets verkeerd gegaan. Neem in dat geval s.v.p. nog eens contact op. Tot snel!