begeleiding van persoonlijke groei

Telefonisch:+31 (0)6 4817 6137

Bezoekadres:Ortjensveldweg 12 te Vlodrop

OCP-BASIS

in 4 stappen naar jouw gewenste resultaat

Dit programma raad ik aan indien jij meestal nog wat jonger bent – al hoeft leeftijd niet leidend te zijn. Je studeert nog of bent aan het werk in een 1e of 2e baan/functie. Je voelt dat je heel veel moét van jezelf. Je stelt hoge eisen en je merkt dat je dreigt op te branden. Het liefst zou je het bijltje erbij neergooien en je evt ziekmelden, maar je weet ook dat je dat niet gaat doen, dat je dit écht niet kunt maken, van jezelf.

Misschien is er iets in jouw privé omstandigheden gewijzigd, je merkt dat het allemaal niet meer zo makkelijk gaat. Wellicht ben je op jezelf gaan wonen of ben je gaan samenwonen met je partner. Of je verwacht je eerste kindje of deze is al geboren. Of je merkt dat je werk je minder voldoening geeft dan verwacht/gehoopt.

Je hebt wel al behoorlijk wat last van jouw perfectionistisch gedrag. Doch nog niet zo lang dat het aanvullende problemen veroorzaakt.

Mijn ervaring is dat in dit geval de OCP coaching relatief soepel wordt doorlopen en afgerond. Daarom heb ik voor jou het OCP-BASIS programma ontworpen. Dit programma is volledig in opbouw en ik bied waar gewenst extra ondersteuning. Het  programma biedt jou het volgende:

 • Snelle opstart van het OCP coaching traject (kan binnen 1 week)
 • 2 verdiepingssessies van elk 2 uur met maximaal 1 week ertussen
 • Gemiddeld 6 bijsturing sessies van 1,5 – 2 uur elke 2 tot 3 weken. De planning in afstemming met jouw en mijn agenda
 • Een persoonlijk geluidsfragment toegestuurd na de 2e sessie
 • Een logboek format om jouw observaties in te noteren.
 • Een notitieboekje voor de snelle aantekeningen tussendoor (indien gewenst)
 • Alle vervolgafspraken zijn in afstemming met jou, we gaan zo snel of langzaam als jij wenst
 • Doorlooptijd ongeveer 3-4 maanden, uiteraard afgestemd op jouw omstandigheden
 • Het afrondend gesprek met adviezen en tips om jouw groei en ontwikkeling door te laten gaan zoals jij dat wenst, ook nadat het coaching traject beëindigd is.

Investering

De investering voor dit volledige programma is € 1.430 incl. BTW

Betaling in 2 termijnen: bij de start € 730 en voor de 5e sessie € 700

Betaling ineens kan ook, dan is de investering € 1.400. Je bespaart € 30

Garantie

Mocht jij na de 2e sessie besluiten af te zien van het OCP traject dan stoppen we ermee en betaal ik je het bedrag terug onder aftrek van de twee 1e sessies t.w.v. € 400.

Toelichting op de 4 stappen:

De allerbelangrijkste stap!

Deze stap gaat vooraf en is vaak de moeilijkste stap.

Dat is namelijk wanneer jij tot de conclusie komt dat je zo niet verder kunt. Dat het zo niet langer gaat, dat je het bijltje er écht bij neer wil gooien. Of misschien al neergegooid hebt. Je wil weer de regie over je eigen leven en gelukkig zijn. Je wil op een positieve manier je leven leiden en jouw ambities neerzetten. Maar wel vanuit RUST

Stap 1 – vanaf hier wordt het makkelijker

Je belt of mailt mij voor een kennismakingsafspraak/intake gesprek. Ik stuur jou het persoonlijk analyse instrument. Hiermee breng jij in kaart in welke mate jij last hebt van jouw perfectionistisch gedrag. Want jij zult niet de eerste zijn die nog niet zeker is of je er wel sprake is van perfectionisme.

Stap 2 – het kennismakingsgesprek / Intake

In dit gesprek geef ik meer uitleg over perfectionisme en hoe het aan te pakken. Aan het einde van dit gesprek ontvang jij mijn persoonlijke terugkoppeling, o.a. met betrekking tot welk programma ik adviseer.

Stap 3 – verdiepingssessie ter introductie van de methode en aanpak

Deze sessies duren elk ongeveer 2 uur en worden gepland met maximaal 1 week ertussen. Aan het einde van de 2e sessie heb jij jouw gewenste resultaat van de coaching kort en bondig geformuleerd.

Stap 4 – vervolgsessies

De ervaring leert dat gemiddeld 6 vervolgsessies nodig zijn om jou het gewenste resultaat te laten bereiken.

Mensen die stonden waar jij nu staat

Contact

Mail of bel mij wanneer je meer informatie wenst of een afspraak wilt maken. Ik maak graag tijd voor je. Je kunt me rechtstreeks mailen via onderstaand mailadres of dit contactformulier gebruiken. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Normaal gesproken reageer ik binnen 2 werkdagen, als dit niet het geval is dan is er wellicht iets verkeerd gegaan. Neem in dat geval s.v.p. nog eens contact op. Tot snel!