begeleiding van persoonlijke groei

Telefonisch:+31 (0)6 4817 6137

Bezoekadres:Ortjensveldweg 12 te Vlodrop

Programma Borging

duurzame persoonlijke groei en ontwikkeling

Soms is het fijn om na afronding van het OCP traject af en toe contact te hebben om te zien waar je staat op dat moment. Om te sparren over wat je bezighoudt en waar jij op dat moment in je leven tegenaan loopt. Eventueel om die momenten te gebruiken als opfrisser van het OCP traject.

Daar heb ik het programma Borging van persoonlijke groei en ontwikkeling voor ontworpen. Dit programma is wederom maatwerk en uitermate geschikt om een verdiepingsslag te maken. Dit programma biedt jou de mogelijkheid op een goede en gezonde manier met jouw groei en ontwikkeling aan de slag te blijven. Op alle fronten, dus zowel privé als in het werk als in jouw sociale omgeving of met je hobby’s.

Wat is het programma Borging?

Wij spreken in principe af dat jij vier maal per jaar een opvolgsessie inplant bij mij. Dit kan bijvoorbeeld 1x per kwartaal zijn, maar je kunt ook besluiten een of meerdere sessies te clusteren.

Jij geeft aan wanneer je zo’n gesprek wil en wij plannen het in.

Een paar dagen voor de sessie geef jij door waar je het graag over wil hebben. Dit kan over een specifieke situatie gaan. Of je geeft aan dat je graag wil bijpraten, even alles de revue wil laten passeren.

Reken met ongeveer 1,5 uur per sessie (met uitloop tot max. 2 uur).

Uiteraard kunnen deze sessies bij mij in de praktijk plaatsvinden, maar het kan ook prima online via beeldbellen. Ik plan zo’n online sessie in en stuur jou de link voor de afspraak.

Investering

De investering voor dit programma Borging bedraagt € 750 incl. BTW.

Betaling kan in 2 termijnen: € 375 bij de start en € 375 na de 2e sessie.

Mensen die stonden waar jij nu staat

Contact

Mail of bel mij wanneer je meer informatie wenst of een afspraak wilt maken. Ik maak graag tijd voor je. Je kunt me rechtstreeks mailen via onderstaand mailadres of dit contactformulier gebruiken. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Normaal gesproken reageer ik binnen 2 werkdagen, als dit niet het geval is dan is er wellicht iets verkeerd gegaan. Neem in dat geval s.v.p. nog eens contact op. Tot snel!