Ik verspreid deze nieuwsupdate via de mail. Mocht jij deze ook graag ontvangen, stuur me dan een berichtje via het contactformulier. Dan maak ik dit meteen voor jou in orde.

Nieuwsupdate juli – augustus 2020

Een korte nieuwsupdate van mij.

Laat ik je allereerst een hele fijne zomer wensen! ??

Als je vakantieplannen hebt, geniet ervan. Of je nu thuis blijft of naar elders gaat.
Uiteraard wens ik jou en je dierbaren een goede gezondheid. Want als een ding duidelijk geworden is de afgelopen maanden dan is het wel het belang van gezond zijn en blijven.

Heb jij dit jaar bijzondere plannen voor de zomer, laat het me weten. Kan ik met je mee genieten.

___________________________________________________________________

WORKSHOP PERFECTIONISME VAN 1 JULI, ERG LEUK OM TE DOEN

Afgelopen woensdagavond heb ik weer een workshop perfectionisme gegeven. In verband met de Corona maatregelen was dit de eerste keer dit jaar. Wat een voldoening gaf dat.

We waren met een kleine groep van 7 personen zodat voldoende afstand gehouden kon worden. Dit heeft de avond alleen maar positief beïnvloed. De meeste deelnemers kenden elkaar niet en binnen de kortste tijd was er een mooie uitwisseling van persoonlijke ervaring met het fenomeen perfectionisme. Voor veel mensen vooral fijn om te ervaren dat zij niet de enige zijn die worstelen met dit gedragspatroon. Natuurlijk kregen ze ook veel kennis over perfectionisme, hoe je het herkent en wat het met je doet. Soms best confronterend. Doch volgens mij vonden ze de interactie het leukst.  Voorzien van een aantal tips wat je er zelf aan kunt doen, zijn ze na afloop huiswaarts gekeerd.

Tijdens de workshop heb ik een kleine inventarisatie gedaan naar waar men het meest naar verlangt: het zal niet verbazen dat daaruit m.n. RUST naar voren komt. En LOSLATEN. Ook ONTSPANNEN werd genoemd en NEE ZEGGEN. Allemaal heel herkenbaar. Een situatie die mogelijk is als je perfectionisme achter je laat. En met gerichte coaching is dit beslist mogelijk en ook nog binnen enkele maanden.

Wil jij meer weten over perfectionisme; wat het is en hoe je het herkent? Vraag dan via deze link vrijblijvend het GRATIS E-BOOK aan ‘fluitend door het leven’, over de aanpak van perfectionisme.

__________________________________________________________________

ONLINE workshop perfectionisme op 15 september 2020

Deze keer ga ik de workshop online organiseren zodat ook mensen van buiten de regio kunnen deelnemen. Ik zorg ervoor dat we ook dan weer met een klein groepje zijn waardoor onderlinge uitwisseling gewoon kan. En persoonlijke inbreng mogelijk is. En uiteraard beantwoord ik al jouw vragen.

Noteer de datum alvast als je interesse hebt. We starten om 19.00 uur.
Wanneer je overweegt erbij te zijn, stuur me dan alvast een berichtje. Dan zet ik je op de lijst en krijg je gelegenheid tot voorinschrijving. De investering bedraagt € 39.

Ik vertel tijdens de workshop meer over wat perfectionisme is, hoe je het herkent bij jezelf en bij anderen. Ook ga ik kort in op de effecten van dit ongezonde en belemmerende gedragspatroon op je leven. En wat het je oplevert wanneer je dit gedrag achter je laat.

Mocht je nu liever naar een live workshop komen, laat me dat dan ook weten, dan hou ik daar rekening mee. Naar verwachting organiseer ik er weer eentje dit najaar, waarschijnlijk wederom in Roermond.

Voor de volledigheid nog even mijn mailadres: anita@bewustwordingplus.nl

____________________________________________________________________

Extra spanningen of onrust – burn-out

Mocht jij (of iemand die je kent) extra last hebben van spanningen, onrust, slecht slapen, piekeren of anderszins aarzel dan niet om contact op te nemen. Zeker als dit dreigt uit te monden in overspannenheid of burn-out. Een goed gesprek hierover kan al een stap in de goede richting zijn.

En kan ik jou op een andere manier helpen of ondersteunen, nu of in de toekomst, laat het me weten.

_____________________________________________________________________

Nou, zoals ik al zei, ik hou het deze keer kort en ga zelf ook genieten van de zomer en van een korte vakantie.
Als je vragen of opmerkingen hebt, dan weet je me te vinden, mail me of bel gewoon. De coaching trajecten lopen gewoon door gedurende de zomer, zowel online als bij mij in de praktijk in Heel.

Blijf geïnspireerd en gezond!
En het allerbelangrijkste: zorg goed voor jezelf.

Met zomerse groet,

Anita Janssen
Bewustwording+
06-48176137
www.bewustwordingplus.nl 

8-7-2020