Wie wil het niet, gelukkiger in het leven staan? Genieten van wat je doet, zonder allerlei nare gevoelens of vervelende emoties?  Maak gebruik van de zomeraanbieding ‘meer plezier in het leven’ waarbij ik met behulp van IEMT jouw negatieve gemoedstoestand aanpak.

Integral Eye Movement Therapie (IEMT) biedt vaak goed resultaat wanneer sprake is van vervelende beelden en/of herinneringen die je nare gevoelens geven of wanneer je last hebt van terugkerende negatieve emoties. IEMT kan deze gevoelens verminderen of zelfs laten verdwijnen en vervangen door betere gevoelens. En doordat je een beter gevoel hebt, kun je ook anders, beter met bepaalde situaties omgaan.

Ik ben geregistreerd IEMT therapeut en met één behandeling is al veel effect te behalen. Deze zomer bied ik jou deze IEMT therapie ter kennismaking aan voor € 45 per sessie. Dit is minder dan de helft van het normale tarief. Vaak is één IEMT sessie al voldoende om veel effect te behalen.

Het bijzondere aan IEMT is dat jij niet of nauwelijks over jouw ‘probleem’ hoeft te vertellen. Wel zo prettig voor je dat je niet je hele levensverhaal uit de doeken hoeft te doen.

Voor welk soort problemen kan IEMT een oplossing bieden?

Denk aan terugkerende gevoelens van angst, paniek, onrust, onzekerheid of een laag zelfbeeld. Ook kan er sprake zijn van een fobie, een traumatische ervaring of een dwangmatige handeling. Allemaal zaken die je leven op een negatieve manier beïnvloeden en soms beperken, terwijl je liever gewoonweg gelukkig wil zijn.

Overigens hoeft een ervaring niet groot of heftig te zijn. Een ervaring die je bijvoorbeeld op jonge(re) leeftijd als traumatisch hebt ervaren, kan nog intensief doorwerken als je wat ouder bent. Elke keer stap je weer in dezelfde rol als vroeger, reageer je op dezelfde wijze als vroeger terwijl je inmiddels ouder geworden bent.

Hoe werkt IEMT?

IEMT is een therapie die met oogbewegingen werkt. Het enige wat jij hoeft te doen is met je ogen het patroon te volgen wat ik aangeef terwijl je blijft denken aan het beeld wat je een vervelend gevoel oplevert. Doordat jouw brein deze beelden op een andere manier in je hersenen opslaat zal de negatieve impact verloren gaan of meer naar de achtergrond verdwijnen.

Interesse? Bel of mail mij voor het maken van een afspraak, ik geef je graag meer informatie of neem een kijkje op mijn website.

Anita Janssen | www.bewustwordingplus.nl | 06-48176137 | info@bewustwordingplus.nl