Heb je sterke behoefte aan waardering van anderen?

Moét je heel veel, vooral van jezelf?

Leg je de lat erg hoog?

Loop je tegen je grenzen aan, of ben je deze allang voorbij?

Dreigt overspannenheid of erger, een burn-out?

 

Als je van bovenstaand gedrag iets herkent, dan kan de oorzaak bij perfectionistisch gedrag liggen

Op vrijdagavond 29 maart 2019 verzorg ik een workshop over perfectionisme voor iedereen die dit gedrag herkent, bij zichzelf of in zijn/haar omgeving. Zowel op het werk of privé. Deze workshop is tevens voor iedereen die meer wil weten over wat perfectionisme inhoudt en wat het met je doet en met je gezondheid.

Veel voorkomende kenmerken van perfectionistisch gedrag

• veel behoefte aan bevestiging en waardering;
• altijd denken, vaak piekeren;
• controledrang o.a. behoefte aan planning en structuur;
• hoge en vaak onrealistische kwaliteitseisen;
• angsten bijv. faalangst;
• uitstelgedrag;
• moeite met kiezen en beslissen;
• te groot verantwoordelijkheidsgevoel;
• een negatief zelfbeeld;
• doorgaan, opgeven is geen optie!

Als je deze symptomen herkent en meer wil weten wat je eraan kunt doen, kom dan naar de workshop. Je bent niet de enige. Het aantal deelnemers is beperkt, we zijn met een selecte groep. Neem de regie in eigen hand! Deel dit bericht met anderen. Hoe meer mensen kennis nemen van het belemmerend patroon van perfectionisme, hoe beter het is voor ons, onze kinderen en maatschappij.

Je hoort tegenwoordig veel over burn-out. Wellicht ben je dit zelf in je omgeving ook al tegengekomen of heb je het zelf meegemaakt. In veel gevallen is er een relatie met perfectionistisch gedrag. Steek je licht op tijdens de workshop en doe daar je voordeel mee.

Ik vind het leuk jou te ontmoeten tijdens de workshop.

Nadere details workshop

Locatie Response Instituut, Jagerstraat 10 in Roermond, gratis parkeren op nabij gelegen parkeerterrein (1 min loopafstand)

Aanvang 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur). Afronding workshop om ongeveer 22.00 uur

Kosten € 35 incl. BTW.  Ik zorg voor koffie / thee met wat lekkers erbij.

Aanmelding svp via het sturen van een mailtje naar info@bewustwordingplus.nl onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer en met hoeveel personen je komt. Binnen enkele dagen ontvang je dan van mij een bevestiging van deelname met een betaalverzoek en factuur.

Mocht je vragen hebben dan kun je die ook per mail stellen info@bewustwordingplus.nl of bel mij gewoon: Anita Janssen 06-48176137.

Als je vooraf meer informatie over perfectionisme wenst, kijk dan op mijn website www.bewustwordingplus.nl/perfectionisme/