Dit voorjaar kwam Nina bij mij. In de zomer namen we afscheid. We zeiden gedag met de conclusie dat ze het prima zelf af kan. Zonder mijn ondersteuning.

Wat een verschil met hoe ze voor het eerst bij mij binnenkwam en met hoe ze aan het einde van het traject wegging. Lees hoe Nina de coaching ervaren heeft en hoe gelukkig ze is met de resultaten.

‘Door Anita heb ik zelf weer de touwtjes in handen. Niet mijn perfectionisme.

Toen ik bij Anita binnenkwam vertoonde ik typisch perfectionistisch gedrag. Ik had ein-de-lijk een eerste échte baan, waar ik goed op mijn plek zat en het heel leuk vond, maar toch kampte ik met stress en somberheid. Dat kwam doordat ik de lat altijd te hoog legde voor mezelf, me erg liet leiden door (vaak zelf bedachte) meningen van anderen en faalangst.

Anita heeft me erbij geholpen om deze negatieve spiraal te doorbreken. Dat hebben we onder andere gedaan door terug te gaan naar de oorzaak van dit gedrag en op zoek te gaan naar onbewuste patronen die in mijn denkwijze zijn geslopen in de loop der jaren.

Wat het mij heeft opgeleverd? Een goede portie zelfvertrouwen, vrijheid en rust. Hierdoor ben ik creatiever en productiever op mijn werk én gelukkiger in mijn dagelijkse leven.

Mijn sessies zitten erop, maar ik pas nog dagelijks toe wat ik heb geleerd bij Anita. Op deze manier blijf ik groeien naar een gelukkige en succesvolle vrouw die in elke situatie innerlijke rust ervaart en die voor zichzelf opkomt.’

Dit verhaal maakt mij zo blij dat ik het graag met iedereen deel ?.

Ik ben ervan overtuigd dat Nina haar leven gaat leiden met vertrouwen in zichzelf. Nieuwsgierig naar wat op haar pad komt en bereid om daarvoor alles te doen wat nodig en gewenst is.

Wat heb ik toch een geweldig werk. Want het is heerlijk om deelgenoot te zijn geweest van een stukje van Nina’s levenspad.

Wat kun jij hiermee?

Mocht jij zelf of iemand die je dierbaar is, aanlopen tegen onzekerheid en onrust. Het gevoel hebben dat het nooit goed genoeg is; dat de lat altijd hoog ligt. Of dreigt een burn-out, of zit je daar al in? Neem dan gerust – vrijblijvend – contact met mij op 06-48176137. Wij sparren dan over wat er aan de hand is.

Indien perfectionisme speelt, kan ik jou ondersteunen dit ongezonde en belemmerende gedragspatroon achter je te laten. Zodat jij, net zoals Nina weer vol zelfvertrouwen en met de touwtjes in eigen handen het leven tegemoet kunt treden.