Thema-avonden najaar 2017

Dit najaar organiseer ik een 4-tal thema-avonden in Beegden en Roermond over persoonlijke onderwerpen waar mensen mee kunnen worstelen. Ik doe dit samen met Praktijk Conny van der Sluijs, de Doe-coach. Elke maand wordt een ander onderwerp behandeld. Iedereen die zich aangesproken voelt door het thema is welkom.

Het concept achter deze thema-avonden is tweeledig: mensen met elkaar in contact brengen die met soortgelijke persoonlijke thema’s van doen hebben. Hierdoor ontstaat een stuk (h)erkenning. Ook laten we zien én ervaren wat de mogelijkheden zijn om er iets aan te doen, al dan niet met ondersteuning.

De thema’s zijn als volgt:

11 september (Beegden) en 20 september (Roermond)- Inzichten die je tijdens de vakantie krijgt; hoe voer je ze uit?

9 oktober (Beegden) en 18 oktober (Roermond)- Zit je teveel in je hoofd? Hoe krijg je toegang tot je gevoel.

15 november (Roermond) en 20 november (Beegden) – Somberheid / Depressie? Hoe kun je hiermee omgaan.

11 december (Beegden) en 13 december (Roermond) – Opzien tegen de feestdagen? Wat kun je eraan doen.

De toegang is gratis. De avond start om 20.00 en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Daarna is nog gelegenheid voor persoonlijke contact.

Wij kunnen je met deze onderwerpen helpen. Tijdens de thema-avond geven wij meer informatie over het onderwerp, vertellen wij hoe je er zelf iets aan kunt doen en op welke wijze wij je daar eventueel bij kunnen ondersteunen.  Het levert je in elk geval inzicht, kennis en keuzemogelijkheden op.

Mocht je interesse hebben een of meerdere thema-avond(en) bij te wonen, stuur dan svp een mailtje naar info@bewustwordingplus.nl of bel mij 06-48176137. Gezien de beslotenheid van het onderwerp willen wij het aantal deelnemers beperkt houden.