Heb jij een medewerker die telkens weer teveel hooi op zijn vork neemt? Jij bent bang dat hij eronder door gaat en zich ziek gaat melden. Uitval van de medewerker betekent dat het werk stil komt te liggen en dat collega’s de gaten moeten opvullen. Of dat jij dure externe krachten moet inhuren want het verzuim kan wel eens langer gaan duren…

Dat wil je niet. Daarom is het goed om ook eens naar het onbewust gedrag te (laten) kijken; wat iemand doet wordt namelijk slechts voor 5% bewust aangestuurd. Dit geeft de medewerker veel meer inzicht in zijn gedrag en biedt daarmee de mogelijkheid om dit aan te passen.

Ik kijk graag met de medewerker naar wat er speelt. Vervolgens stellen we samen een Plan van Aanpak op om het ongewenste of ongezonde gedragspatroon aan te pakken en ik leg dit aan jou ter goedkeuring voor. Zo weet jij waar je aan toe bent. Met een beperkt aantal sessies is vaak al duidelijke verbetering zichtbaar. De medewerker is weer op een goede en gezonde manier aan het werk en prestaties worden geleverd zonder dat dit teveel stress oplevert. De bezetting is op orde en jij hebt minder kopzorgen.

Speelt dit in jouw bedrijf of afdeling, neem dan contact met mij op voor een kennismaking 06-48176137 of mail anita@bewustwordingplus.nl.