Workshop

RUST IN JE HOOFD

een innerlijke, ervaringsgerichte reis

Op 5 maart 2018 organiseer ik samen met Conny van der Sluys deze interactieve workshop voor mensen die behoefte hebben om ‘even’ niet te denken en/of te piekeren. Mensen die willen leren hoe ze hun hoofd tijdelijk in de pauze stand kunnen zetten. Tijdens de workshop doen we oefeningen, delen we kennis en wisselen we informatie uit. Je komt in contact met jezelf en je innerlijke wereld. Je krijgt handvatten en hulpmiddelen aangereikt om deze innerlijke wereld verder te verkennen en waar gewenst aan te passen naar wat jij ECHT wil. We oefenen dat ook tijdens de workshop. Kortom je krijgt inzicht en inspiratie waarmee jij vooruit kunt.

Het minimaal aantal deelnemers is 6, maximaal 12. Als jij meer rust in je hoofd wil, ben je van harte uitgenodigd!

De kosten bedragen € 35 per persoon en zijn inclusief consumpties en versnaperingen. De workshop vindt plaats bij MCR aan de Minderbroedersingel 44 in Roermond. We starten om 19.00 uur en ronden af rond 22.00 uur.

Wil je graag meedoen? Stuur dan een mailtje naar anita@bewustwordingplus.nl of bel 06-48176137. Na aanmelding ontvang je een factuur en na betaling daarvan krijg je de bevestiging van deelname. Onder de 1e zeven aanmeldingen verloten wij het boek ‘Meer rust in je hoofd’ van Karin Bosveld. Uiterlijk 2 maart laten we weten dat de workshop doorgaat.

Wil je graag meedoen en ben je op 5 maart verhinderd, laat mij dat dan ook even weten. Wij organiseren de workshop in de toekomst opnieuw op een dinsdagmiddag en/of zaterdagochtend. Geef s.v.p. je voorkeur aan.

Samenvattend:

WIL JIJ GEÏNSPIREERD WORDEN EN MEER RUST IN JE HOOFD?

WIL JIJ MET CONCRETE HANDVATTEN EN HULPMIDDELEN NAAR HUIS?

Meld je dan snel aan. VOL = VOL