In je kracht staan; het achterhalen van je persoonlijke missie

Onlangs heb ik een paar mensen mogen begeleiden bij het achterhalen van hun persoonlijke missie. Je eigen, unieke identiteit die betekenis en zin geeft, populair gezegd ‘daar waar je voor wil gaan’. Zodra je jouw persoonlijke missie kent, kan deze als basis dienen om je dagelijkse handelen vorm te geven. Je helpen bij je keuzes in wat je doet, maar ook in dat wat je niet (meer) doet. Het kan fungeren als een soort richtsnoer, een kompas waardoor jij in je kracht staat.

Sommigen van ons weten instinctief waartoe ze ‘op aarde zijn’, datgene wat je leven extra zinvol maakt. Anderen zijn daar minder of zelfs helemaal niet mee bekend. Ook zij kunnen hun persoonlijke missie achterhalen daarmee bewust vorm en sturing aan hun leven en werk geven. Ik begeleid iemand graag bij dit mooie en krachtig werkend proces. Ilse, een van de vrouwen die ik onlangs mocht begeleiden zegt hierover het volgende: ’Anita stemde in korte tijd af op mijn persoonlijke proces. Zij hielp mij in het verwoorden van mijn droom/wens en doel. Door goed door te vragen kwam ik tot de kern en essentie van mijn missie/droom. Dit helpt mij enorm om deze nu vorm te gaan geven.’

Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder of neem contact met mij op: bel 06-48176137 of mail me op info@bewustwordingplus.nl.

Wat levert het kennen van je persoonlijke missie je op?

Je gaat (meer) handelen vanuit je kwaliteiten waardoor je beter in je kracht komt te staan en vooral ook blijft staan, ook als het even tegenzit. Je zult de energie hebben om vol voor je doelen te gaan. Hierdoor vergroot je de kans dat je ze daadwerkelijk gaat realiseren in plaats van te blijven hangen in goede voornemens. Je wordt er een blijer en gelukkiger mens van. Waarschijnlijk lever je een mooie bijdrage aan anderen én aan de wereld. Kortom een win-win situatie voor alle betrokkenen.

Hoe ziet het proces eruit?

Een belangrijk onderdeel in het proces is het visualiseren. Je in gedachte verplaatsen naar een moment in de toekomst en dat ervaren. Mijn toegevoegde waarde zit hem o.a. in het ondersteunen van dat hele proces en je helpen die beelden zo levendig mogelijk te maken waardoor jij je persoonlijke missie weet te achterhalen.

Hoe lang duurt zo’n proces?

Reken op 1,5 tot 2 uur. Het advies is niet meteen aansluitend iets anders in te plannen want het kan wat uitlopen. Belangrijk is dat je in alle rust de stappen kunt doorlopen.

Mocht je meer willen weten, neem dan contact met mij op: per mail info@bewustwordingplus.nl of bel 06-48176137.