Heerlijk die lente. Veel mensen zijn het met mij eens. Echter voor menigeen gaat de komst van het warme weer gepaard met minder fijne gevoelens. Wat als je bang of angstig bent voor bijv. vliegende of kruipende insecten, ongedierte of dieren die je tegenkomt bij een wandelingetje in de natuur? Of als je angstig bent om bijv. de terrasdeur of een raam open te zetten i.v.m. eventuele insluipers. Of als je bang bent voor minder tastbare zaken zoals hoogtevrees, pleinvrees etc. of  ongrijpbaarder; bang voor de toekomst of onbekende situaties….

Je kunt zo’n situatie(s) als heel vervelend en beperkend ervaren en het kan zijn dat je er alles aan doet om deze te vermijden waardoor je minder kunt genieten. Je weet vaak wel dat jouw angsten je belemmeren en ook dat ze wellicht enigszins irreëel zijn. Voor jou is het echter de realiteit!

Aan zo’n angst is iets te doen! Op een veilige manier. Blootstelling aan wat jij eng vind is niet aan de orde! Ik bied je een veilige omgeving om er samen met mij aan te werken en een deskundige aanpak.

Zodat ook jij weer volop kunt genieten van wat het leven je aan mooie dingen biedt.

Wil je meer weten, bel of mail mij vrijblijvend op 06-48176137 of anita@bewustwordingplus.nl of neem een kijkje op mijn website www.bewustwordingplus.nl daar tref je ook ervaringsverhalen.