begeleiding van persoonlijke groei

Gratis e-book

‘fluitend door het leven; aanpak van perfectionisme’

Wil jij meer rust? Merk je dat die ver weg lijkt ondanks al je inspanningen.

Wil jij ook lekker ontspannen in het leven staan? In plaats van spanning en stress te ervaren. Want ook al wéét je dat dit je niets oplevert, je slaagt er niet in dat gevoel van je af te werpen.

Wil jij je graag zekerder voelen en gewoon genieten? Dit in tegenstelling tot het gevoel dat het nooit goed genoeg is wat je doet en dat het altijd beter kan. Met als gevolg dat je heel veel moét! Vooral van jezelf.

Maar kun je niet anders?

Dan kan het goed zijn dat jij last hebt van perfectionisme.

Wil je dan wel eens weten wat perfectionisme inhoudt? Hoe je het herkent, wat het met je doet en vooral hoe je ervan af komt, vraag dan het gratis e-book ‘fluitend door het leven; aanpak van perfectionisme’ aan via onderstaande knop.

Na het lezen zul je de kenmerken beter en sneller herkennen bij jezelf en waarschijnlijk ook bij anderen. Zul je weten waarom het zo’n ongezond en belemmerend gedragspatroon is. Welke invloed dit gedragspatroon op je lichaam en geest heeft door alle stress die het veroorzaakt. En zul je lezen dat er echt wel iets aan te doen is en dat het verstandig is om daar hulp bij in te schakelen. Want vanzelf gaat dit niet veranderen, ook al wil jij dat nog zo graag en doe je er van alles aan om het zelf op te lossen.

Dus, wil je nu wel eens doorgronden hoe het nu precies bij jou zit, vraag dan dit e-book aan.

Gratis en vrijblijvend.

Contact

Mail of bel mij wanneer je meer informatie wenst of een afspraak wilt maken. Ik maak graag tijd voor je. Je kunt me rechtstreeks mailen via onderstaand mailadres of dit contactformulier gebruiken. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Normaal gesproken reageer ik binnen 2 werkdagen, als dit niet het geval is dan is er wellicht iets verkeerd gegaan. Neem in dat geval s.v.p. nog eens contact op. Tot snel!