begeleiding van persoonlijke groei

gratis doorbraaksessie

Je hoeft het niet alleen te doen

Ook al weet ik o.a. uit eigen ervaring dat mensen met perfectionisme graag alles zélf willen oplossen. Soms kom je er daarmee niet, of niet snel genoeg.

Daarom help ik je graag.

Ik ben gespecialiseerd in het coachen van mensen die perfectionistisch gedrag achter zich willen laten.

Ik weet uit eigen ervaring hoe ongezond en belemmerend dit gedrag is en met hoeveel stress dit gepaard gaat. Het heeft bij mij lang geduurd om in de gaten te krijgen dat een aantal aspecten waar ik last van had – die op zich niets met elkaar van doen lijken te hebben – bij elkaar het patroon van perfectionisme vormen. Ondanks mijn succesvol leven ging ik gebukt onder veel moeten – vooral van mezelf; de lat onrealistisch hoog leggen, het kan altijd beter; uitermate kritisch zijn op mezelf (en soms op anderen); alles zelf willen oplossen; bang zijn het niet goed genoeg te doen en altijd op zoek naar bevestiging en waardering. Dit onbewuste gedrag maakte dat ik altijd maar doorging, soms zelfs tot op het randje van een burn-out.

Perfectionisme heeft een hoge prijs! En ik heb die lang betaald omdat ik niet beter wist. Gelukkig kan ik nu mensen zoals jij ondersteunen dit gedrag doelgericht aan te pakken.

Wil jij ook meer rust? Rust in je hoofd en in je lijf?

Heb je al van alles geprobeerd maar lukt het je niet, of onvoldoende om beter in je vel te zitten. Voor de langere termijn?

Weet je wellicht niet precies waar het aan ligt en waarom jij zo onrustig, onzeker bent?

Misschien heb je de QuickScan perfectionisme gedaan en heb je wel een idee dat perfectionisme wel eens de oorzaak kan zijn.

En wat dan?

Ik ondersteun je graag bij het aanpakken van dit gedrag.

Want soms kan sparren met een ervaringsdeskundige die gespecialiseerd is in dit gedrag jou net dat zetje geven. Het zetje wat jij nodig hebt om de sleutel tot de oplossing van jouw probleem te vinden. Gewoon door erover te praten wat jou bezighoudt. Meestal kan ik je alleen al door een paar vragen te stellen, net dat stuk(je) verder op weg helpen naar meer innerlijke rust.

Gratis doorbraaksessie aanvragen

Vraag hiervoor een gratis doorbraaksessie aan. Een doorbraaksessie duurt 30 minuten en vindt via beeldbellen of telefonisch plaats. Samen kijken we naar wat jou bezighoudt en wat maakt dat je niet bereikt wat je graag wil.

Ik geef normaal gesproken 2x per maand zo’n coachgesprek t.w.v. € 67,50 gratis weg. Jij kunt deze aanvragen, gratis en vrijblijvend.

Hoe werkt het?

Vul het onderstaande contactformulier in met jouw gegevens. Geef bij onderwerp aan dat je graag in aanmerking wil komen voor een gratis doorbraaksessie. Als ik het enigszins in mijn agenda kan inpassen, reageer ik positief op jouw verzoek, anders hoor je het.

Ik stuur je vervolgens een linkje per mail waarmee jij een afspraak kunt inplannen op een door jou geschikt moment. Vervolgens ontvang je een korte digitale vragenlijst om ingevuld terug te sturen. Aan de hand daarvan bereid ik me voor. Zo kan ik echt focussen op jouw persoonlijke situatie.

Tijdens het gesprek krijg jij 3 waardevolle tips van mij waarmee jij verder kunt.

Onderstaand wat reactie van mensen die jou voorgingen:

‘Anita, jij voelt heel goed aan wat er bij mij speelt’. Dat is heel prettig want vaak begrijpt mijn omgeving totaal niet hoe het voor mij is’.

‘met jouw tips kan ik echt wat. ik ga het uitproberen’

‘Anita biedt een luisterend en onpartijdig oor. Dat vond ik heel fijn en daardoor durfde ik ook te vertellen waar ik nu al zolang niet uitkom’.

‘Ik herken helemaal wat je zegt, wist alleen niet hoe ik het moet aanpakken, heel fijn dat je me daarin praktische tips hebt gegeven’.

Wil jij ook zo’n gratis en vrijblijvende doorbraaksessie aanvragen. Ook gebruik maken van deze kans om écht een oplossing te vinden voor jouw probleem?

Vul dan onderstaand contact formulier in.

Contact Doorbraaksessie

    Normaal gesproken reageer ik binnen 2 werkdagen, als dit niet het geval is dan is er wellicht iets verkeerd gegaan. Neem in dat geval s.v.p. nog eens contact op. Tot snel!