begeleiding van persoonlijke groei

Tarieven

Coaching bij perfectionisme (OCP)

Een coachingstraject bij perfectionisme (OCP traject) is altijd maatwerk en bestaat, na de kennismaking en intake, uit gemiddeld 8 sessies die tijdens de eerste afspraak in de agenda ingepland kunnen worden. De gesprekken en sessies duren tussen 1,25 – 2 uur.

Mijn tarieven zijn gebaseerd op zakelijke opdrachtgevers. Om de coaching ook voor particulieren toegankelijk te houden hanteer ik voor hen een aangepast tarief.

Zakelijke klanten (tarieven excl. btw)

Voor het OCP kennismakingsgesprek en intake reken ik één vast tarief namelijk € 135. De eerste 2 sessies duren gemiddeld 2 uur, daarvoor breng ik € 180 per sessie in rekening. De vervolgsessies duren 1,25 tot 1,5 uur, daarvoor hanteer ik een tarief van € 135. Als we meer tijd nodig hebben dan kan dat want ik reserveer altijd 2 uur voor een sessie. De kosten zijn dan € 180 per sessie.

Particuliere klanten (tarieven incl. btw)

Voor het OCP kennismakingsgesprek en intake reken ik één vast tarief namelijk € 125. De eerste 2 sessies duren gemiddeld 2 uur, daarvoor breng ik € 150 per sessie in rekening. De vervolgsessies duren 1,25 tot 1,5 uur, daarvoor hanteer ik een tarief van € 125. Als we meer tijd nodig hebben dan kan dat want ik reserveer altijd 2 uur voor een sessie, de kosten zijn dan € 150 per sessie.

Betaling

Het is de bedoeling dat de kosten meteen na afloop van het gesprek of sessie per pinbetaling of contant worden voldaan. Hou daar dus s.v.p. rekening mee.
Bedrijven ontvangen een factuur en kunnen deze per bank overmaken naar IBAN NL29 RABO 0316 9141 50 t.n.v. BewustwordingPlus.

 

Overige coaching sessies, voor emotionele problemen van diverse aard

Normaal gesproken duurt een NLP-begeleidingsgesprek, een IEMT therapie of hypnose sessie ongeveer 1 – 1,15 uur. Het standaardtarief bedraagt dan € 125. Voor de particuliere cliënt reken ik een gereduceerd tarief van € 95 inclusief BTW.

Voor bedrijven reken ik € 125 exclusief BTW als standaardtarief. Waar gewenst stel ik vooraf een offerte op en wordt de factuur gemaild.

Bij sommige onderwerpen, zoals het ‘Lopen van je persoonlijke missie’, neemt een sessie meer tijd in beslag, reken dan op ongeveer 2 tot 2,5 uur. Deze uitgebreide sessies kosten voor particulieren € 150 inclusief BTW en voor organisaties € 180 exclusief BTW.

In alle andere gevallen is het natuurlijk ook mogelijk dat een maatwerk afspraak wordt gemaakt. In dat geval speken we vooraf de tijdsinvestering door en maken we afspraken over de kosten.

Ik vind transparantie en heldere afspraken belangrijk, zal daarom altijd van tevoren aangeven met welke kosten je rekening dient te houden.

Kennismaking, Intake en aantal sessies

Voor een kennismaking, gevolgd door een intake reken ik bij particulieren € 95 incl. btw. Tijdens de intake bepalen we samen het gewenste traject en kan ik ook iets zeggen over het geschatte aantal sessies die nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen.

Soms kan al in het eerste gesprek aan de oplossing van een probleem of realisatie van een doel gewerkt worden. Dan is aan het einde van het gesprek of de IEMT therapie c.q. hypnose sessie het probleem (voldoende) opgelost of heb je handvatten om er zelf mee verder te gaan. In dat geval zijn we klaar. Ervaring leert dat het prettig is om een terugkoppel moment af te spreken. Dat kan zowel tijdens een vervolgafspraak als telefonisch.
Mocht een vervolggesprek of sessie wenselijk zijn, dan maken we daar samen afspraken over. Het is dus handig als je jouw agenda bij de hand hebt.

Dienstverlening

Contact

Mail of bel mij wanneer je meer informatie wenst of een afspraak wilt maken. Ik maak graag tijd voor je. Je kunt me rechtstreeks mailen via onderstaand mailadres of dit contactformulier gebruiken. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Normaal gesproken reageer ik binnen 2 werkdagen, als dit niet het geval is dan is er wellicht iets verkeerd gegaan. Neem in dat geval s.v.p. nog eens contact op. Tot snel!