begeleiding van persoonlijke groei

Dienstverlening

Waar kan ik mee helpen en/of ondersteunen?
Over het algemeen is er een onderscheid te maken in kwesties waar mensen tegenaan lopen.

Verbeteren en veranderen

Meer zelfvertrouwen krijgen en met meer eigenwaarde in het leven staan; Perfectionistisch gedrag aanpakken en weer een gezonde balans krijgen;        Leren jezelf beter te begrijpen, in jezelf te geloven en het beste uit jezelf te halen;
Meer handelingsflexibiliteit ervaren;
Beter keuzes kunnen maken en daar verantwoordelijkheid voor nemen;
De communicatie verbeteren, jouw boodschap goed overbrengen;
Makkelijker contact opbouwen;
Gewichtsbeheersing;
Stoppen met roken;
Minder stress of spanning ervaren;
Depressieve gedachtes het hoofd bieden;
Een (dreigende) burn-out of depressie aanpakken;
Angsten en fobieën overwinnen;
Verwerken van trauma en posttraumatische stress;
Emotionele uitbarstingen voorkomen;
Ondersteuning bij ziekteproces;
Chaos ervaren, (weer) overzicht krijgen;
Omgaan met teveel prikkels en/of teveel willen/moeten van jezelf;
Ontspanning en rust vergroten;

Vernieuwen en ontwikkelen

Je hebt een (levens)doel dat wil je realiseren, dit kan op korte of op langere termijn zijn;

Je hebt het gevoel dat er meer zou moeten zijn in het leven of in het werk en je bent nieuwsgierig naar wat dit voor jou is;

Je wilt je leven meer zin geven;

Een wens of een droom realiseren, dit kan groot zijn maar ook klein;

Meer/beter kijk op je kwaliteiten krijgen, of de samenhang daartussen (beter) zien;

Je wilt graag iets anders gaan doen, maar weet niet wat;

Je wilt reflecteren op je werk en misschien je loopbaan: ben je nog tevreden met wat je doet of zou je wellicht iets anders willen;

Je moet een belangrijke keuze maken en kunt wel wat hulp bij dit proces gebruiken;

Speciale trajecten

Bij elk gesprek of sessie is sprake van maatwerk, specifiek toegesneden op jou en datgene waar jij voor komt, of het nu om perfectionisme coaching gaat of om het aanpakken van negatieve gevoelens bijv. in een IEMT of hypnose sessie. Daarnaast zijn er speciale trajecten die je kunt doorlopen om bepaalde issues helder te krijgen. Onderstaand een paar voorbeelden hiervan die alle te maken hebben met persoonlijke groei en ontwikkeling.

Ontwikkelingsgericht Coachen bij Perfectionisme (OCP coaching)

Kijk voor meer informatie over deze specialistische manier van coachen op mijn pagina perfectionisme.

Het lopen van je persoonlijke missie

Een bijzondere ervaring is het achterhalen wat jouw missie in het leven is; jouw DOEL. Dat ‘waartoe jij op aarde bent’ zoals sommige mensen het noemen. Hoe je het ook verkiest te noemen, het kennen van je missie gaat er in elk geval voor zorgen dat je (meer) richting in je leven ervaart doordat je helder(der) hebt wat jouw leven (extra) zinvol maakt om te leven. De kans op een gelukkig en voldaan leven neemt hierdoor toe.

 

Regressie

Deze speciale ervaring gaat om het herbeleven van gebeurtenissen die zich eerder in jouw leven hebben voorgedaan, op een veilige manier. Door eerdere gebeurtenissen uit je leven te verkennen in je onderbewustzijn, kunnen tal van problemen duurzaam aangepakt worden. Vaak wordt daarbij gewerkt met het innerlijke kind, een waardevol en mooi proces wat daadwerkelijke transformatie tot stand brengt. Regressie is bij het werken aan diepgaande processen en diepgewortelde ervaringen vrijwel onmisbaar.

 

Loopbaan vraagstukken

Indien je nog eens wil inzoomen of je écht wel gelukkig bent met wat je doet of wil verkennen welke andere mogelijkheden er voor jou zouden kunnen zijn, is het verstandig om nog eens diepgaand in te zoomen op je waarden en kernkwaliteiten. Die dingen die écht belangrijk voor je zijn en datgene wat jou uniek maakt. Vaardigheden die voor jou zo vanzelfsprekend zijn als ademhalen en waar je je dus wellicht te weinig bewust van bent. Tegenover deze kwaliteiten staan ook valkuilen, de vraag is of je die voldoende kent. Samen gaan we op zoek naar je waarden en kwaliteiten zodat je succesvol kunt leven en werken.

Tarieven

Contact

Mail of bel mij wanneer je meer informatie wenst of een afspraak wilt maken. Ik maak graag tijd voor je. Je kunt me rechtstreeks mailen via onderstaand mailadres of dit contactformulier gebruiken. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Normaal gesproken reageer ik binnen 2 werkdagen, als dit niet het geval is dan is er wellicht iets verkeerd gegaan. Neem in dat geval s.v.p. nog eens contact op. Tot snel!