Xandra vertelt over haar eerste ervaring met hypnose. Ze noemt het een verrijking.

Gisteren heb ik mijn eerste hypnose ervaring in mijn leven gehad bij Anita. Ik was heel nieuwsgierig om dit mee te maken. Ik heb het als een bijzonder prettig en inspirerend inzicht en beleving ervaren.

Anita ging zeer zorgvuldig en met echte aandacht voor mij te werk. We hebben eerst mijn vraag samen verhelderd. Door haar doorvragen werd mijn vraag meer gefocust en concreter.

Ze legde ook heel goed uit wat hypnose is, o.a. door te bespreken welke vooroordelen ik herkende. Zo werd mijn beeld van hypnose duidelijker.

De hypnose zelf heb ik als een zeer diepe ontspanning en verrijkende “film” van mijn onderbewuste ervaren. De stem van Anita brengt je echt tot rust en in verbinding met je onbewuste. Zeer bijzonder om de kracht van een stem te ervaren die zo veel ontspanning teweeg brengt.  

Voor mij was dit een zeer mooi cadeau! Dank je wel, Anita!

Wil jij ook eens zo’n ontspannen en verrijkende ervaring meemaken? Of wil jij of iemand die jij kent eens op onderzoek bij zichzelf gaan? Of antwoorden zoeken op vragen waar je in je eentje geen (afdoende) antwoord op vindt, neem dan vrijblijvend contact met mij, Anita Janssen, op. Ik ga graag nader in op jouw thema en geef meteen aan of ik iets voor je kan betekenen. Je kunt mij bereiken per telefoon 06-48176137 of per mail info@bewustwordingplus.nl. Of neem eens een kijkje op mijn website www.bewustwordingplus.nl. Daar tref je ook andere ervaringen aan van mensen die iets wilde veranderen. Ook vindt je daar meer informatie over wat ik doe en hoe ik werk.