Wat kan hypnose voor je doen?

de ervaring van Woukelyne

Ik kan het iedereen van harte aanraden. Helaas woon ik te ver weg voor een serie hypnose sessies met Anita. Maar ik spreek uit ervaring van een eenmalige sessie: het is ontspannend en verrijkend; het heeft mij geholpen dieper en bewuster de bronnen en mogelijkheden in mijzelf te ervaren. Bedankt Anita; ik wens jou toe dat mensen in vertrouwen bij je komen en voor hen dat ze net zo’n waardevolle ervaring meemaken als ik tijdens een hypnose sessie met jou.

Welnu, dat zijn mooie woorden hoor ik je denken, maar wat kún je nu met hypnose? Het gaat er echter niet zozeer om wat je ermee kúnt, maar veel meer wat jij ermee wílt. De mogelijkheden zijn namelijk groot. Samen verkennen wij aan het begin van het gesprek wat jij graag zou willen bereiken en gaan vervolgens aan de slag met het realiseren van jouw doel.

Dit doel kan zijn dat je even weg wil van alle beslommeringen die je bezighouden. Dat je graag een moment voor jezelf wil creëren waarin je heerlijk kunt ontspannen en weer energie kunt opdoen. Voelen wat de hypnose en de diepe ontspanning met je doet zodat je die zelf makkelijker kunt zoeken. En als je wilt, kan ik je leren hoe je dit gevoel zelf kunt oproepen zodat je het altijd ter beschikking hebt.

Uit het gesprek kan natuurlijk ook een heel andere, wellicht veel concretere doelstelling naar voren komen. Iets wat jij graag zou willen realiseren en waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken, zoals bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen hebben, makkelijker keuzes maken, overwinnen van angst of fobie, stoppen met roken, gewicht verliezen, etc. Wat jouw doel ook is, we gaan ermee aan de slag.

Hoe gaat het in zijn werk? Nadat we het doel samen verkend hebben, begeleid ik jou bij het in hypnose komen. Jij krijgt gewoon alles mee. Ik zorg ervoor dat jij in alle rust en veiligheid kunt ervaren hoe diep ontspannend en verrijkend hypnose kan zijn. Doel van de hypnose is om naast de diepe ontspanning tevens jouw onderbewustzijn te activeren waardoor dit mee kan gaan helpen om het door jou gewenste doel te bereiken.

Meer weten?  Neem dan contact met mij op 06-48176137, mail mij anita@bewustwordingplus.nl of kijk verder op de website.