Teun vertelt over zijn ervaring

Mannen houden hun problemen meestal voor zich. Ze vinden het vaak nog lastiger dan vrouwen om hulp te vragen, zeker aan buitenstaanders zoals ik. Doch net als iedereen hebben ook zij te maken met periodes dat ze slecht(er) in hun vel zitten, piekeren of weinig energie ervaren om dingen te doen waarvan ze wéten dat die goed voor hen zijn zoals bijvoorbeeld sporten, sociale contacten onderhouden, erop uit trekken etc.

Gelukkig trok Teun wel aan de bel en meldde hij zich bij mij voor een gesprek-sessie. En omdat mannen vaak niet veel woorden nodig hebben, lees wat hij hierover zegt, kort en krachtig: Op 20 februari een sessie bij Anita gehad. Ik voelde me direct erna een ander mens, ook nu nog zit ik lekker in mijn vel! Het heeft me goed gedaan.

Mocht je meer informatie wensen, bijv. over wie ik ben en hoe ik werk en met welke problemen ik jou kan helpen, neem dan vrijblijvend contact op: 06-48176137 of per mail anita@bewustwordingplus.nl of neem een kijkje op mijn website www.bewustwordingplus.nl.

Binnenkort kun je bij mij ook terecht indien je last hebt van perfectionisme.