Overzicht om eigen bedrijf te realiseren

-Marlène

Anita ontvangt me heel hartelijk. Het voelt meteen vertrouwd, open en verbindend. Na een heerlijke kop koffie zijn we direct begonnen. Ze gaat voortvarend, onderzoekend en nieuwsgierig te werk vanuit passie en al haar expertises. Dat is orde aanbrengen in de chaos, waardoor je de bomen in het bos gaat zien. Er ontstaat helderheid door inzichten, overzichten door met open vragen, nadenken en overdenken te stimuleren.

Zo ontstond er een bewust overzicht van producten die ik kan aanbieden vanuit mijn jarenlange ervaring als zelfstandig ondernemer. En ging ze me uitdagen om naar de toekomst nieuwe producten te verhelderen. Verder gaf ze me hele simpele en eenvoudige tips en adviezen, die maken dat het vanzelfsprekend is om te gaan netwerken en me onderzoekend te ontplooien, als bewuste zakenvrouw naar de toekomst.

Anita, je inspirerende en oordeel loze liefdevolle houding, geven me het zelfvertrouwen om vooruit te stappen en naar buiten te treden. Mijn diepe verlangen achterna om mijn passie met hart en ziel te gaan uitdragen. Ik weet nu dat ik actief ondernemerschap in al zijn facetten wil leren ontwikkelen om mijn producten te delen met de wereld om me heen. Ik heb een kapstok als leidraad.

Bedankt voor je actieve luisteren en meedenken. Ik maak de volgende keer zeker gebruik van je diensten.