NLP coaching, hoe kan dat je ondersteunen?

-Ruud

Komt piekeren jou bekend voor? Over iets nadenken, een oplossing zoeken maar er niet uitkomen. Je gedachtes bewegen in cirkels en je komt steeds op hetzelfde punt uit. Dit kan uitermate vermoeiend en frustrerend zijn.

Dan kan een gesprek met een buitenstaander en coach heel verhelderend zijn. Ik werk resultaatgericht, gebruik makend van NLP. Ik ondersteun jou om je oplossing(en) te vinden. Neem maar eens vrijblijvend contact op.

Ben je geïnteresseerd in de ervaring van Ruud die graag meer richting in zijn leven wil ervaren, lees dan verder

Anita, je bent betrokken zonder je te laten meeslepen. Je bent rustig. Ik had de neiging over van alles en nog wat uit te weiden; je liet je niet meeslepen en probeerde terug te gaan naar het onderwerp. Ik ben me bewuster geworden van het thema. Je bent in staat me al snel te leiden naar een 2-tal beelden m.b.t. het thema. Dat vond ik wel opvallend; de beelden/situaties hebben kennelijk een grote impact gehad.

Het gesprek heeft me goed gedaan, structuur geboden waarmee ik vooruit kan. Er zijn dingen aan de orde geweest die ik niet eerder had bedacht. Ik heb dingen durven zeggen, me bloot durven geven. Dit geeft weer wat perspectief. Jij geeft me inzicht. Ik wil graag jouw hulp bij het aanpakken van een paar zaken.

Met behulp van NLP kan ik jou op een heel persoonlijke en doelgerichte manier ondersteunen bij het aanpakken van zaken die voor jou van belang zijn. Afhankelijk van jouw behoefte en uiteraard na afstemming met jou, pas ik aanvullende technieken toe. Alles op een resultaatgerichte manier waarbij zo kort als nodig is bij het probleem wordt stil gestaan opdat zo veel mogelijk tijd en energie richting de oplossing gaat.

Samen met mij onderzoek je tijdens het gesprek wat je graag wilt bereiken. Door de op maat toegesneden (korte) interventies help ik je om je doel te realiseren. Je zult verbaasd zijn wat je met één gesprek al kunt bewerkstelligen.

Meer weten?  Neem dan vrijblijvend contact met mij op 06-48176137, mail mij anita@bewustwordingplus.nl of kijk verder op de website.