Wat heeft de IEMT sessie mij opgeleverd

Marlene

Nu ik in opleiding ben tot IEMT Practitioner werk ik veel met Integral Eye Movement Therapy (IEMT). Hiermee heb ik al mooie resultaten geboekt.

Marlene vertelt wat het haar opgeleverd heeft “Ik was totaal niet bekend met deze manier van therapie noch wat ervan te verwachten. Ik heb ervaren dat deze manier jezelf aan het denken zet, aan het zoeken naar gevoelige en emotionele momenten in je leven.  Het steeds weer opnieuw nadenken over waarom je bepaalde momenten als emotioneel of boos ervaart, brengt je op nieuwe en soms verrassende zaken. Je gaat anders denken en het maakt je bewust van je eigen houding. Het laat je zien waarom je bepaalde gevoelens krijgt op sommige momenten. Ik was uitgeput erna want je bent actief betrokken bij de bewustwording van jezelf. Ik heb het als heel prettig ervaren en heeft me laten zien dat ik anders moet gaan denken, maar me ook meer bewust moet worden van mijn eigen gedrag.”

Neem contact met mij op als je te maken hebt met terugkerende ongewenste of vervelende gevoelens of emoties, of indien je kampt met negatieve herinneringen. Als je meer wil weten over IEMT en een idee wil krijgen wat het jou kan opleveren, ik leg het je graag uit of laat het je ervaren. Bel 06-48176137 of mail info@bewustwordingplus.nl.

Op mijn website www.bewustwordingplus.nl vind je meer informatie over persoonlijke groei en hoe je tot een gewenste verandering kunt komen.