LOSLATEN, met vertrouwen en een beetje weemoed

Onlangs was ik weer op het mooie punt gekomen van LOSLATEN. Met heel veel vertrouwen en een beetje weemoed rondom het afscheid heb ik het coaching traject met Brigitte afgerond. Dankbaar dat ik dit werk mag doen en haar een stukje op haar levensweg heb mogen begeleiden. Wij hebben samen gewerkt aan haar ontwikkelingsdoelen en ik heb er vertrouwen in dat haar persoonlijke groei door kan gaan, met een beetje liefde en aandacht voor zichzelf.

Tijdens de coaching hebben we het er wel eens over dat ‘the sky the limit is’ en dat geldt zeker voor Brigitte. Ik laat haar gaan in het volste vertrouwen dat zij nu beter toegerust is om haar eigen, kleurrijke, weg te vervolgen, waarheen dat ook mag zijn.

Omdat ik het iedereen die last heeft van perfectionisme, gun om dit ongezonde en belemmerende gedragspatroon achter zich te laten, heb ik Brigitte gevraagd op te schrijven hoe zij het coaching traject heeft ervaren. Zodat anderen dit kunnen lezen en ze er moed uit kunnen putten.

Brigitte zegt het volgende over haar ervaring

Zij aan zij. Dat is de fysieke opstelling waarin Anita haar werk doet als coach. Dat is tevens de manier waarop ik het heb ervaren om als coachee een traject bij Anita te doorlopen. Zij aan zij, gelijkwaardig, betrokken, nooit sturend of dwingend, maar open, zonder oordeel en met vertrouwen in de methodiek. Haar ervaring in het bedrijfsleven en de zorg- en welzijnssector komen tot uiting in haar resultaatgerichte aanpak. Als ervaringsdeskundige heeft ze de oprechte wens om de coachee te begeleiden bij het doorbreken van belemmerend perfectionistisch gedrag. Het geeft haar tevens het vermogen om haarfijn aan te voelen wat er zich binnen in jou afspeelt en wanneer welke vervolgstap kan worden gezet.”

Wanneer je meer informatie wil over wat perfectionisme is en hoe je het kunt herkennen, neem dan een kijkje op mijn website. Bel of mail me gerust voor een meer persoonlijk gesprek – uiteraard vrijblijvend. Ik sta je graag te woord: 06-48176137 of anita@bewustwordingplus.nl.

 

P.S. de geweldige foto die ik toegevoegd heb, komt van Unsplash. De fotograaf is Raphael Gritschke.