Krijg jij geen grip op je werk of je leven? Ondanks al jouw inspanningen. Of zie je dit bij een collega gebeuren? Heb je geen regie meer en loop je het risico nog verder in de put te raken? Ik kan jou ondersteunen in het vinden van de oplossing en help jou je leven of werk weer op de rit te krijgen. Dit kan snel gaan, al met enkele gesprekken. Hierdoor zit jij weer lekker in je vel, geniet je van het leven en ben je weer met plezier aan het werk.

Wanneer dit speelt of indien je meer informatie wenst, bel of mail mij 06-48176137 of kijk op www.bewustwordingplus.nl.

Ik wil leven in plaats van overleven

Marjan kwam bij mij omdat zij angstig in het leven stond en heel bang was voor de toekomst. In feite speelde dit haar hele leven al. Er gebeurden nu ingrijpende zaken in haar leven en ze had het gevoel daar geen enkele grip op te hebben. Ze voelde zich onzeker, onveilig en overgeleverd aan anderen.

Ik mocht haar helpen meer zelfvertrouwen te krijgen. Meer het gevoel te hebben dat ze  regie op haar leven had. Hierdoor kan ze meer zelfverzekerd de toekomst tegemoet zien.

Lees Marjan’s ervaring:

Anita heeft mij met behulp van IEMT (integral eye movement therapy), in combinatie met een aantal gesprekken, binnen afzienbare tijd niet alleen mijn gevoel van eigenwaarde terug gegeven, ook heeft ze mij geholpen om zelfverzekerder in het leven te staan.

Ik liep al jarenlang op mijn tandvlees en was angstig voor het onbekende, voor de toekomst. Al langere tijd zat ik in een fase waarin meerdere ingrijpende zaken mijn leven op een negatieve manier beïnvloedden. Tijdens het eerste gesprek bleek er een relatie te liggen met een aantal nog niet verwerkte gebeurtenissen uit het verleden.

Anita is in staat om heel snel, door middel van het stellen van de juiste vragen, tot de kern van een probleem te komen, om vervolgens dit probleem te reduceren tot normale, acceptabele proporties. Daarnaast verstaat ze de kunst om de juiste balans te bewaren tussen welgemeende betrokkenheid en gepaste afstand, wat mijns inziens getuigt van professionaliteit.

Haar manier van werken sprak mij met name aan omdat ze zo doortastend, gedreven en resultaatgericht is en daarnaast heel goed aanvoelt welke vorm van aanpak en therapie het beste bij mij paste om mij zo snel mogelijk te helpen met optimaal resultaat. 

Het is al weer een paar maanden geleden dat ik een aantal malen bij Anita geweest ben.  Ik kan nu wel zeggen dat ik dankzij haar hulp de afgelopen periode enorme stappen heb gezet!

Tip: mocht je twijfelen of Anita de juiste persoon is om jou te helpen, dan raad ik je aan om gewoon eens kennis met haar te maken.