door hypnose van mijn chocolade verslaving af

Jeanny

Doordat anderen mij erop wezen hoeveel chocolade ik at en hoe ongezond dit was, realiseerde ik mij dat er toch echt sprake was van een verslaving.  Vervolgens duurde het toch nog even eer ik stappen ondernam en een afspraak met Anita maakte. De sessie die volgde was in een open en ontspannen sfeer waarin zij vertelde wat ze ging doen. Tijdens de hypnose kreeg ik alles helemaal mee: je hoort en antwoordt bewust. Dit allemaal terwijl ik in een diepe ontspanning was. 

Wat ik als heel fijn heb ervaren, was dat Anita met mij meedacht over wat mijn wensen waren. Ik was er namelijk vanuit gegaan dat ik geen chocolade meer zou eten (wat toch wel een opoffering voor mij betekende). Anita kwam met de optie om de chocolade niet helemaal te verbannen. Dat zou namelijk lastig kunnen zijn met toetjes bij het uit eten gaan of indien je ergens op bezoek bent en ze hebben alleen koekjes met chocolade.

Deze optie was voor mij een geweldige oplossing. En het werkte meteen: de dag na de hypnosesessie wilde ik zoals gewoonlijk de ochtend met een chocoladekoekje beginnen maar ik had er geen zin in. Tot op vandaag kan ik zeggen dat ik bijna elke dag een stukje chocolade eet en dat het dan bij dat ene stukje blijft. Er zijn ook al dagen geweest dat ik geen enkele behoefte had aan chocolade. Een ware openbaring voor mij want voorheen at ik iedere dag een hele reep.

Het is een hele fijne ervaring dat ik nu chocolade kan eten zonder dat alles op moet. Ik kan me beheersen en dat gaat vanzelf, het kost me geen enkele moeite.  Voor mij is dit dé oplossing. Een oplossing op een gezonde manier, zonder pillen of jezelf dwingen om het niet te eten.

Aldus de ervaring van Jeanny.

Mocht jij of iemand die jij kent ook worstelen met een hardnekkige gewoonte of een verslaving of iets anders waar je last van heb, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik ga graag nader in op jouw thema en geef meteen aan of ik iets voor je kan betekenen. Je kunt mij bereiken per telefoon 06-48176137 of per mail info@bewustwordingplus.nl. Of neem eens een kijkje op mijn website www.bewustwordingplus.nl. Daar tref je meer ervaringen aan van mensen die iets wilde veranderen. Ook vindt je daar meer informatie over wat ik doe en hoe ik werk.