Opnieuw regie over mijn leven

Ik ben bij Anita terechtgekomen na een hele traumatische ziekteperiode. Ik heb een tijd op het randje van de dood gebalanceerd.  Ik heb een jaar lang in het ziekenhuis en een revalidatiekliniek moeten vechten voor mijn leven. Mijn hele leven stond op z’n kop.  Toen ik weer thuis kwam was ik blij dat ik nog leefde, maar ik had er moeite mee om mijn leven weer op te pakken en alles rond mijn ziekte een plaatsje te geven. Ik probeerde positief te blijven, maar alleen daarmee redde ik het niet en ik besefte dat ik hier hulp bij nodig had.
Toen ik Anita ontmoette was de “klik” er meteen.  Anita kan héél goed luisteren, ECHT luisteren.
Ze heeft een groot empathisch vermogen, en ze is heel kundig in haar werk. Door de gesprekken die we hadden en het beantwoorden van al haar vragen, kon zij al snel de “knelpunten” benoemen en zijn we samen de IEMT (integral eye movement therapy) en hypnose-sessies aangegaan. Er waren meerdere aspecten die Anita aan wilde pakken. Met de eerste sessie IEMT heb ik al meteen een grote stap gezet. Na het einde van de sessie voelde ik me zo opgelucht en al veel rustiger.
Ik heb ook 2 hypnose-sessies gehad. Ik wist niet wat ik daarvan moest verwachten, maar het ging heel goed.  Het was heerlijk om die complete ontspanning en rust te ervaren. En tijdens de tweede hypnose kwam er voor mij de doorbraak. De sessie was voor mij heel heftig en emotioneel, maar ook heel mooi! Tijdens deze sessie zijn we door het hele ziektetraject gegaan. Van het begin tot het einde.

Na de sessies bij Anita sta ik veel krachtiger in het leven en kan ik op een relaxte manier terugkijken op de periode van mijn ziekte. Ik ben positiever en durf weer leuke dingen te doen. Ik kan weer genieten van het leven.

Anita, bedankt!!  Je hebt me geholpen om me na een zwarte, traumatische en pijnlijke periode mijn gevoel van eigenwaarde terug te vinden,  de zon weer te zien schijnen en positief en sterk verder te gaan met mijn leven.