Hoe ik van mijn spinnenfobie af raakte

lees Diana’s ervaring zoals door haar gepubliceerd op Facebook

Last van een fobie of andere angst en wil je weten hoe je ervan af kunt komen? Kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Ik ondersteun je graag.

Lees onderstaand de ervaring van Diana met haar langjarige fobie voor spinnen.

Aarzel niet om (vrijblijvend) contact op te nemen en bel 06-48176137, stuur me een mailtje anita@bewustwordingplus.nl of kijk op mijn website www.bewustwordingplus.nl.

Beste Anita,
Het is inmiddels ruim 2 maanden geleden dat ik bij jou kwam om me te laten behandelen voor mijn spinnenfobie. Tijdens de behandeling viel het me op dat ik super relaxed was en dat jij een enorme rust uitstraalde. Ik heb dat als erg prettig ervaren. Gaandeweg de sessie werd duidelijk dat mijn angst een overgenomen angst van mijn moeder was. Door jouw behandeling kon ik meer afstand nemen en werd mijn angst minder. Na ongeveer 2 uurtjes was ik klaar!! Ik kon bijna niet geloven dat dit het was…. Een week later was het zover… mijn eerste ontmoeting met een ? was een feit. Lichtelijk nerveus, maar vastberaden dit beestje te doden, dacht ik terug aan wat ik geleerd had. Het lukte!! Ik sloeg deze spin eigenhandig met behulp van een vliegenmepper morsdood?.
Vorige week was daar nummer 2… in de meterkast tegen de muur?. Mijn dochter die zelf ook doodsbang is voor spinnen was erbij en vertrouwde op mijn skills! Ik besloot de deur dicht te doen en mijn klusje af te maken om later terug op zoek naar deze spin te gaan. Wat dacht je?? Weg!! Dat was een vervelend gevoel. Ik ging op zoek, iets wat ik anders nooooit gedaan zou hebben! En jawel hoor! Daar zat ie, op de zijkant van een tas… Wederom terughalen wat ik geleerd heb en pats! Spin gekilled?
Ik voel dat ik er sterker van word. Iedere overwinning voelt zo goed!! Ik wil je dan ook enorm bedanken voor je hulp. Voor iedereen die ook ergens mee geholpen wil worden een echte aanrader!
Groetjes Diana.