Eerst zien, dan geloven: Anneke vertelt hoe zij haar doel realiseerde

Veel mensen hebben goede voornemens en komen een heel eind op wilskracht en doorzettingsvermogen. Echter voor je het weet, boks je tegen jezelf en dan is de kans groot dat je dit gevecht verliest. Je gedragspatroon écht doorbreken kan moeilijk zijn omdat je denken en doen voor 95% gestuurd wordt door onbewust gedrag en slechts 5% door je verstand.

Mocht jij graag iets willen veranderen, beter in je vel zitten, met vertrouwen de toekomst tegemoet treden, een angst overwinnen of de juiste keuze leren maken etc, lees dan de ervaring van Anneke.

Ik werk met verschillende methodes en technieken: hypnose voor diegene die daarvoor open staat, Integral Eye Movement Therapie voor het verminderen of neutraliseren van negatieve emoties en NLP interventies.

Wil je meer weten, bel of mail mij 06-48176137 of anita@bewustwordingplus.nl of neem een kijkje op mijn website www.bewustwordingplus.nl.

Anneke beschrijft haar ervaring

Altijd maar schommelen met gewicht, zoekend naar een juist balans tussen gezonder eten, en minderen met snoepen, snacken en alcohol drinken. Maar niks lukte definitief. Elke keer viel ik weer terug in het oude ritme en eetgewoonte. Een paar weken met minder suikers of alcohol en meer sporten ging goed, maar niks bleek blijvend. Ik miste het doorzettingsvermogen, de wilskracht om iets vol te houden.

Toen ik las dat Anita zou kunnen helpen bij afvallen, dacht ik meteen dat er dan ook een remedie voor mij zou kunnen zijn. Ik wilde meteen de slechtste gewoonte het eerste aanpakken. Anita heeft op mijn verzoek de hypnose ingezet voor het minderen met alcohol.

“Eerst zien, dan geloven” was mijn gedachte. Voorafgaand aan de hypnose vroeg je me de hemd van het lijf en heb ik je vragen openhartig beantwoord. Tijdens de hypnose heb je al deze handvaten aangepakt om mijn onderbewustzijn duidelijk te maken, dat ik beter af zou zijn met minder/zonder alcohol. De eerste dagen erna kon ik het nog steeds niet geloven, maar het werkte echt. Het doorbreken van een jarenlange routine om “gezellig mee te drinken” bleek voor mij nu een peulenschil. Een heel rare gewaarwording: ik kon bij de vraag “wat drink je?” (bewust) denken aan een lekker wijntje, maar dan toch zonder problemen (onderbewust) kiezen voor een glaasje thee of fris. Ik voelde me sterker in mijn schoenen staan en hoefde niet meer op te vechten tegen het dwingende snakken naar een glas wijn. Na een aantal maanden is dit nog steeds zo gemakkelijk. Ik moet me echter nog af en toe wel eens in m’n arm knijpen, om ervoor te zorgen dat ik dit nu als werkelijkheid ga zien.

Bijkomend voordeel: naast een gezond dieet en het terugdringen van het alcoholgebruik, is mijn gewicht niet meer aan het schommelen en zelfs langzaam een beetje aan het dalen.