De bijzondere IEMT ervaring van Nicky (integral eye movement therapie)

Sinds enige tijd werk ik als begeleider en coach veelvuldig met IEMT wat hele bijzondere en mooie resultaten oplevert.

Nicky vertelt hierover: Al jaren liep ik rond met enorme bel-angst. De telefoon opnemen was voor mij een hel. Telefoonnummers die ik niet kende, nam ik niet op. Na de IEMT sessie met Anita nam ik spontaan, zonder na te denken weer de telefoon op, en ook nog van een onbekend telefoonnummer!

En dit in feite na een hele korte sessie bij Anita. Ik was er namelijk achter gekomen dat mijn bel-angst niet aan mij ligt, maar aan een gebeurtenis in het verleden die niet mijn schuld was. Ik neem nu weer de telefoon op, ook als het onbekende telefoonnummers zijn. Mijn sessie bij Anita heb ik als zeer prettig ervaren.“

Kamp jij of iemand die je kent, wellicht ook met (ongedefinieerde) angst of andere terugkerende ongewenste of vervelende gevoelens of emoties? Of negatieve herinneringen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Indien je meer wil weten over IEMT en/of een idee wil krijgen wat het jou kan opleveren, ik leg het je graag uit of laat het je ervaren. Bel 06-48176137 of mail info@bewustwordingplus.nl.

Tot en met medio augustus kun je gebruik maken van de zomeraanbieding IEMT ‘meer plezier in het leven’. Ter kennismaking bied ik de IEMT therapie aan voor € 45 per sessie. Dit is minder dan de helft van het normale tarief. Zoals je bovenstaand hebt kunnen lezen, is één IEMT sessie vaak al voldoende om veel effect te behalen.

Op mijn website www.bewustwordingplus.nl vind je meer informatie over persoonlijke groei en hoe je tot een gewenste verandering kunt komen.