Welkom bij Bewustwording+

Begeleiding van persoonlijke groei

Iets veranderen, maar je weet niet hoe?
Een wens of droom, doch die lijkt verder weg dan ooit!
Last van bepaald gedrag, wat doe je eraan?

Er is maar één persoon die dit kan aanpakken, dat ben jij. Je hoeft het echter niet alleen te doen. Als coach en IEMT therapeut help ik je graag om met jou te kijken naar wat je bezighoudt. Samen vinden wij een oplossing.

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen die last hebben van perfectionistisch gedrag. Via een gericht coachingstraject krijg je weer een gezonde balans in het leven.

De persoonlijke coaching kan zowel ‘live’ bij mij in de praktijk in Heel als online.

Voel jij je aangesproken? Wil je graag weten of jij wellicht ook last hebt van perfectionisme? Doe dan nu de QuickScan perfectionisme via het aanklikken van deze link en je weet binnen enkele minuten hoe bij jou de vlag erbij hangt.

Benieuwd om meer te leren over perfectionisme; wat het is en hoe je het herkent, vraag dan vrijblijvend via deze link het GRATIS E-BOOK aan ‘Fluitend door het leven; over de aanpak van perfectionisme.

Stel je voor hoe het zou zijn als jij goed in je vel zit en je leven in zijn volle potentie leeft. Als jij (opnieuw) de regie over je leven pakt en daarmee jouw kans op geluk vergroot. Ik werk vanuit het gedachtegoed dat eenieder alle kwaliteiten in zich heeft en ik kan je helpen deze kwaliteiten (weer) in te zetten.

Nieuwsgierig geworden?  Lees dan snel verder. Of neem meteen contact met mij op voor meer informatie. Ik verken dan graag met jou of ik iets voor je kan betekenen.

Waar kan ik mee helpen?

Ieder mens is uniek. Dat maakt de issues waar jij tegenaan loopt ook zo bijzonder. Immers alleen jij hebt jouw combinatie van gedachtes, gevoelens, overtuigingen en waardes. En dus zal ik altijd goed naar je luisteren om te achterhalen waar jij mee ondersteund wil worden.

Mocht je last hebben van perfectionistisch gedrag dan kan ik je helpen om dit belemmerende en ongezonde gedragspatroon te wijzigen zodat er een gezonde balans ontstaat. Perfectionistisch gedrag kenmerkt zich door o.a. heel veel moéten (van jezelf), altijd maar denken, vaak piekeren en een goed ontwikkelde interne criticus en weinig liefde en waardering voor jezelf. Meer informatie bij Perfectionisme.

Perfectionisme

Vaak is er een grove tweedeling te maken in de issues waar mensen tegenaan lopen. Mocht jij vragen of behoeftes hebben die niet in onderstaande verdeling passen, geen man/vrouw overboord, zoals boven al staat, jij bent uniek en dat zijn jouw issues ook!

Veranderen/Verbeteren

Dingen die je graag wil overwinnen.

Dat zijn over het algemeen issues waar je ‘vanaf wil’, waar je last van hebt. De thema’s in deze categorie zijn heel gevarieerd bijvoorbeeld jezel bevrijden van perfectionistisch gedrag, angsten overwinnen, minder stress ervaren of rustiger zijn, meer zelfvertrouwen hebben, beter keuzes kunnen maken, beter slapen, afvallen etc.

Veranderen/Verbeteren

Vernieuwen/Ontwikkelen

Zaken die je tot stand wil brengen.

Iets waar je naartoe wil, een doel of wens realiseren. De thema’s in deze categorie zijn heel verschillend, een paar voorbeelden: je leven meer zin geven, een reis maken of een andere droom concreet vormgeven, meer zicht op je kwaliteiten krijgen, met betrekking tot werk of loopbaan iets anders gaan doen maar je weet niet wat etc.

Vernieuwen/Ontwikkelen

Vernieuwen/ Verbeteren

Dingen die je graag wil overwinnen. Dat zijn meestal issues waar je ‘vanaf wil’, waar je last van hebt. De thema’s in deze categorie zijn heel gevarieerd bijvoorbeeld afvallen, stoppen met roken, angsten overwinnen, minder stress ervaren of rustiger zijn, meer zelfvertrouwen hebben, beter keuzes kunnen maken, beter slapen etc.

Veranderen/ Verbeteren

Vernieuwen/ Ontwikkelen

Zaken die je tot stand wil brengen. Iets waar je naartoe wil, een doel of wens realiseren. De thema’s in deze categorie zijn heel verschillend, een paar voorbeelden: je leven meer zin geven, een reis maken of een andere droom concreet vormgeven, meer zicht op je kwaliteiten krijgen, m.b.t. werk iets anders gaan doen maar je weet niet wat etc.

Vernieuwen/ Ontwikkelen

begeleiding van persoonlijke groei

Mijn werkwijze

In een kennismakingsgesprek (intake) verken ik samen met jou wat je bezighoudt en geef ik aan wat ik daarin voor jou kan betekenen. Tijdens het gesprek vertel ik je hoe mijn plan van aanpak eruit ziet. Ook maak ik een inschatting van hoeveel sessies nodig zijn. Jij kunt daarna besluiten of je er meteen mee aan de slag wil of dat je er nog even over wil nadenken. Beide is prima. Afhankelijk hiervan plannen we een of meerdere vervolgafspraken in.

Afhankelijk van wat er bij jou speelt, pas ik mijn methodes aan. Ik maak zowel gebruik van NLP technieken als van IEMT (integral eye movement therapie). Wanneer perfectionisme speelt pas ik de goed onderzochte en beproefde OCP methode toe (ontwikkelingsgericht coachen bij perfectionisme).

Issues worden zo diep mogelijk verkend en oplossingen aangereikt. Wij werken daarbij nauw samen. Hiermee bedoel ik zowel het aanboren van jouw cognitieve capaciteiten (je denkvermogen) als het deel waar jij je wellicht minder van bewust bent, jouw onderbewustzijn. Daar waar al jouw herinneringen, ervaringen en overtuigingen opgeslagen liggen. Alles met het doel dat jij beter met jezelf leert communiceren. Mijn aanpak kenmerkt zich verder door doel- en oplossingsgerichtheid.

NLP

NLP bestaat al meer dan 40 jaar en heeft zijn kracht al aan miljoenen mensen over de hele wereld bewezen. Krachtiger en authentieker communiceren, richting creëren, (levens)doelen realiseren en werken aan jezelf om het maximale eruit te halen. Dit en nog veel meer is wat NLP jou biedt.

Om dit te bereiken werk ik niet alleen met de bewuste mind, het verstand, doch ook met het onderbewustzijn. Dat deel van je waar al je ervaringen, herinneringen, ingesleten patronen en overtuigingen zijn opgeslagen. Op deze wijze zijn deze te beïnvloeden en te veranderen.

Wil je meer weten, klik op onderstaande button.

NLP

IEMT

IEMT – Integral Eye Movement Therapie is een krachtige methode waarmee je ‘in een oogwenk’ negatieve en ongewenste gevoelens en emoties kunt reduceren of zelfs laten verdwijnen. Ook wanneer je het gevoel niet onder woorden kunt brengen of kunt aangeven wat er precies bij jou aan de hand is.

Het is een veranderingsmodel dat niet alleen het probleem aanpakt maar ook datgene wat het probleem al die tijd in stand heeft gehouden.

Met IEMT therapie kun je een positieve verandering realiseren in de wijze waarop jij jezelf en/of je omgeving ervaart. Wil je meer weten, klik dan op onderstaande button.

IEMT

Hypnose

Alle dingen die je op tv ziet over hypnose, dat gaan we dus niet doen!

Wat dan wel? Er samen voor zorgen dat jij op een prettige, ontspannen en veilige manier beter toegang tot jezelf hebt. Onder hypnose ga ik het gesprek aan met jouw onderbewustzijn, waar je dan direct toegang toe hebt. Jij hoort wat ik zeg en krijgt alles gewoon mee.

Op deze wijze wordt het door jou gewenste gedrag op een dieperliggend niveau verankerd. Waardoor jij jouw gewenst doel kunt realiseren. Precies zoals jij wil dat het wordt. Wil je meer weten, klik dan op onderstaande button.

Hypnose

begeleiding van persoonlijke groei

Wie ben ik?

Mijn naam is Anita Janssen en ben coach en IEMT therapeut geworden vanuit de wens te werken met mensen aan het versterken van hun kwaliteiten, op individueel niveau. Als coach en begeleider kan ik zowel mijn hoofd en analytische kant inzetten als mijn hart volgen en mijn gevoel en intuïtie doelgericht inzetten. Als ervaringsdeskundige op het gebied van perfectionisme kan ik snel en goed aansluiten bij mensen die last hebben van dit gedragspatroon.

Mijn missie is kort samengevat: Inzicht brengen en Uitzicht bieden. Ik ondersteun mensen in het beter zicht krijgen op hun motieven, drijfveren, angsten en overtuigingen. En vooral op de dieperliggende aspecten daarvan, die in het onderbewuste altijd een flink deuntje meespelen. Die je gedrag in hoge mate bepalen.  Als persoon kun je meer instrumenten in handen krijgen om regie te voeren op wat jij werkelijk wilt. Op deze wijze kan duurzame verandering tot stand gebracht worden waardoor jij gelukkig kunt zijn.

Wat doe ik en wat is mijn rol?

begeleiding van persoonlijke groei

Actueel

Laatste nieuwtjes, verhalen, tips, informatie of ontmoetingen vind je hier

Contact

Mail of bel mij wanneer je meer informatie wenst of een afspraak wilt maken. Ik maak graag tijd voor je. Je kunt me rechtstreeks mailen via onderstaand mailadres of dit contactformulier gebruiken. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Normaal gesproken reageer ik binnen 2 werkdagen, als dit niet het geval is dan is er wellicht iets verkeerd gegaan. Neem in dat geval s.v.p. nog eens contact op. Tot snel!